RIMANTĖ: Jei mylėti, tai karalienę, jei vogti, tai milijoną, o jei kepti, tai... 115 riestainių :P
Sumaišome sumaišome, kol turime tinkamą kočioti tešlą. Čiumpame vieną jos kampą, atsignybame gabalėlį, rankomis iškočiojame iš jo slieką ir jį suraitome riestainio forma. Ir taip – vieną šimtą penkiolika kartų. Paskui nugriūname ir miegame kokį pusvalandį... Kai atsikeliame, užkaičiame puodą su vandeniu, šiam užvirus sumetame riestainiukus ir laukiame, kol iškils. Išgraibome kiaurasamčiu, sudedame ant rankšluosčio, kad apdžiūtų.
Apdžiūvusius sudedame į kepimo formą ir šauname krosnin, kuri alsuoja 200-210 laipsnių karščių...atata... 40 minučių praleidę ten ir – DĖMESIO – gerai iškepti raitytieji turi būti sausi, kieti bei... gardūs visą mėnesį. Vat.